Reviews

 

 

Op Google Maps en onze Facebook pagina  vindt u actuele ervaringen van cursisten met de puppy- en jonge hondenschool. Daarnaast ook veel leuke nieuwtjes en interessante artikelen. Zien we u daar? 

Van Facebook: Erik van Leeuwen raadt a Lot of aan.
19 februari 2020

echt een aanrader heel leuk en leerzaam hondentraining

Van Facebook: Chris Eelman raadt a Lot of aan.
10 januari 2020

Dionne heeft verstand van zaken en heel veel liefde voor honden. Trainen bij haar lijkt mij een feestje.

Wat een leuke positieve manier van puppies testen. Dionne was top in benadering en beoordelen van de pups. Dit wordt erg waardevol voor toekomstige pupkopers, zij krijgen dankzij Dionne nu een super start met het begrijpen van de pups. Absolute aanrader

Ylona van Zanten - van Deutekom - Chesphoni.  November 2019

Vandaag is Dionne bij ons geweest om een puppytest af te nemen bij mijn nestje Border Collies. Dionne is heel leuk in de omgang met de puppen, enthousiast, serieus en heeft oog voor detail.  En leuk om achteraf samen de bevindingen door te spreken. Al met al met leuke ervaring en zeker een aanrader!

Margot Schevers - At your service Border Collies.  Oktober 2019

Op zondagmiddag 1 september is Dionne van a lot of bij ons op locatie geweest om van onze 3 pups een test af te nemen. Onze puppies Liv, Bix en Ymke hebben het goed gedaan. En vielen daarna lekker in slaap. Volgens Dionne zijn ze erg mensgericht wat idd ook zo is.  Nu nog steeds. De rest van de test is nog even afwachten wat daarvan uitkomt 😊. Vond het zelf wel erg leuk en interessant om te zien wat Dionne zo van de pups vond. Je doet als fokker toch altijd je best om leuke hondjes af te leveren.   Thankx!

Miranda van de Rijdt - Beezz and Bro's kennel .  September 2019

 

Ook bij mij heeft Dionne een nest pups getest. Ze deed het heel rustig, nam de tijd en heeft objectief bekeken naar de pups. Na de test een keurig verslag per pup. Wat zij zag staafde wat ik zag bij de pups. Ik zeg geweldig. 

Ellen van Oosten - kennel Van 't Dekkershof.  Augustus 2019

 

Dionne is bij ons geweest om ons nestje te testen. Ik vond haar zorgvuldig te werk gaan met oog voor wat de puppen nodig hadden en een helder inzicht in hun karakter. Daarna nog een leuk verslag van Dionne gekregen. Mijn eigen pupje uit dit nest is precies het boefje en schatje dat ze op de test al liet zien.

Chris Eelman - kennel Rhineferry's .  Juli 2019