Voor eigenaren:

 

Er wordt een pup verwacht!

Maar wat moeten we daar allemaal voor regelen? Ja, een riem, en een voerbak. Een halsband of toch een tuigje? En een mandje? of een bench? En moet ik hem dan negeren als hij piept, of juist niet? Is mijn huis wel 'puppy proof?' Hoe leer ik hem zindelijk te worden en niet aan de stoelpoten te knagen? En hoe kan ik de band met de pup en de kinderen het beste opbouwen? Allemaal vragen die zomaar op kunnen komen als het nieuwe gezinslid wordt verwacht. En door het grote aantal zelfhulp boeken zie je door de bomen het bos misschien niet meer!

Ik help u en uw gezin graag met de optimale voorbereiding op de komst van de nieuwe huisgenoot. Praktische tips en meer inzicht in het begeleiden en opvoeden van die kleine pup tot een leuke huishond en speel/sportkameraadje.

 

Tarieven op aanvraag. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Eerste kennismaking

Die groeit hard!