Contact

UPDATE specifiek voor de puppyschool:

Er is een tijdelijke stop op nieuwe instroom van pups vanwege de overvolle planning. 

Er is echter ruimte ontstaan voor één extra groepje! Er zijn vanwege de volle planning en de vakantieperiode die er dan aankomt wel wat voorwaarden aan verbonden voor deze specifieke inschrijving.  Graag dus alleen reageren als dit passend voor je is:

Startdatum: 21 juni.  Totaal 8 lessen.

Lesdag/tijd: Woensdagen om 09:00.

Les 1 t/m 5 in de weken 25 t/m 29.  GEEN les in week 30 en 31.  Les 6 t/m 8 in de weken 32, 33 en 34.  Houd hier dus rekening mee met een eventuele eigen vakantie.  Je kunt niet meer dan 2 lessen missen.

Omdat er geen pre puppylessen vooraf mogelijk zijn in de planning voor deze startdatum is de leeftijd van je pup ook belangrijk.  Aanmelden voor dit specifieke groepje is mogelijk indien je hondje op 21 juni tussen de 10 en 13 weken oud is.  

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via het contactformulier! 

 

Heeft u een andere vraag of wilt u meer weten over wat a Lot of... voor u zou kunnen betekenen? Of wilt u meer inhoudelijke informatie over onze diensten? Laat dan uw gegevens en een bericht achter via het onderstaande formulier. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op.

Graag tot ziens!

 

Let op: de eerste reactie vanuit de mail komt nog wel eens in de spam terecht helaas. Controleer je spambox dus altijd ook even of onze reactie daarin terecht is gekomen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Algemene Voorwaarden en Huisregels Hondenschool a Lot of...

Download
Algemene Voorwaarden en Huisregels Hondenschool a Lot of...
Algemene Voorwaarden en Huisregels a Lot
Adobe Acrobat document 144.5 KB

Locatie Hondenschool a Lot of...

U vindt onze locatie aan de Haverkampstraat in Volkel. Gunstig gelegen tussen Boekel en Volkel en daarmee goed bereikbaar voor de regio Uden, Veghel, Gemert etc.  

 

Let op: Parkeren alleen aan de rechterkant van de weg, direct naast de hoge heg (let op de sloot!) of op de vrije zij-parkeerplaatsen aan de inrit van het woonhuis (niet op de inrit zelf parkeren)