Even voorstellen...

 Mijn naam is Dionne van de Nostrum.

Ik ben opgegroeid in een gezin waar dieren altijd een grote rol hebben gespeeld. Van kippen en konijnen tot honden, katten, paarden, varkens en koeien, het was er allemaal!

 

Wat honden betreft zijn het in de eerste jaren met name de kleine terriërs geweest die ons overal in bijstonden (Yorkshire en Jack Russell). Later gingen mijn ouders over op ‘een maatje groter’ en kwam er een Oud Duitse Herder het team versterken.

Met mijn eerste eigen hond, Jack Russell Terriër Beer, heb ik voor het eerst kennis gemaakt met hondentraining en begeleiding. Samen hebben we tot GG2 getraind waar hij regelmatig de show stal als kleine ‘eigenwijze’ Jack tussen de andere rassen. 

Beer is helaas in juni van dit jaar overleden. Hij is 14,5 jaar oud geworden. 

 

Met Lot, mijn nu 6 jaar oude Nova Scotia Duck Tolling Retriever (en naamgeefster van de hondenschool) ben ik ook begonnen bij de zo belangrijke basis in opvoeding en gehoorzaamheid. Nu zijn we met name actief in Agility en detectie speuren.

 

En dan hebben we nog Axl, een Australian Cattle Dog die in het voorjaar van 2021 als pup bij ons is komen wonen.  Hij is nu vooral een echter (pre) puber en leert de basis en de wereld ontdekken. Hij mag elke week mee naar balans en coördinatie voor pups/pubers.

 

Mylo, de 6 jarige Border Collie van mijn vriend completeert ons 'samengestelde gezin'. Hij is met zijn baas actief in agility en schapendrijven.

 

Mijn honden zijn mijn maatjes, hobby en sport tegelijk!

 

Vanuit mijn werk en opleiding in het HR vakgebied heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen in hun werk en loopbaan. Dit in combinatie met mijn diploma Kynologisch Instructeur, trainer in gedrag en gehoorzaamheid en hobby en sport met mijn eigen honden, geeft mij de motivatie om mensen te willen helpen de samenwerking en de band met hun viervoeter te versterken. En laten we dan eens bij het begin beginnen: 

In de puppytijd!